2012. augusztus 20., hétfő

Lépésről lépésre

http://3.bp.blogspot.com/-wMdA1tBlY2w/UDACavwimhI/AAAAAAAAA7s/E3gi7yOu3Zw/s1600/DSC_0015.JPGHalihóó. Ma egy körömlakk-tippet hoztam nektek, bár nem saját készítésű. A lényeg, hogy a technika eljusson hozzátok is.;)

1.lépés; Fesd be a körmeidet egy kevésbé feltűnő színnel, ez lehet például ezüst (mint a képen), nude, halvány rózsaszín, de jöhet akár egy átlátszó fedőlakk is. Ez az egésznek az alapja.




http://1.bp.blogspot.com/-HmaDSZhWjfc/UDACcXqUC0I/AAAAAAAAA70/ziQFKDGx39M/s1600/DSC_0017.JPG




2.lépés; Hmm.. második lépésnek azt ajánlom, hogy kezdd el a minta festését azon a helyen, amelyen a képen is mutatja.





http://2.bp.blogspot.com/-CKhToFF6JvM/UDACdnFSErI/AAAAAAAAA78/ZaOcriCvUsQ/s1600/DSC_0019.JPG




3.lépés;  Rajzolj a körmödre egy ilyen "paca"féleséget, vagy mi is ennek a neve. A lényeg, hogy nem az kell lejöjjön belőle, hogy "Húú, mennyi dolog volt ezzel, amíg megrajzoltam!", hanem az, hogy "Áhh, csak véletlenül odacsöppent a lakk..". Ezt meg lehet rajzolni hagyományos ecsetű lakkal is, de akiknek jobban esik vékonnyal, csak nyugodtan.


http://1.bp.blogspot.com/-IuGJwk3URdg/UDACft8bTgI/AAAAAAAAA8E/Hx1_bfG0GuA/s1600/DSC_0029.JPG


4.lépés; Keretezd be a művedet egy sötét színű lakkal, végülis ennek az a lényege, hogy kiemelje az egészet. Szóval ajánlott a fekete. Ezt már ajánlatos vékony ecsettel megrajzolni, hisz hagyományossal nehezen sikerülne sehogy. Talán ez az egésznek a legmacerásabb és legnehezebb része, hisz vigyázni kell, hogy pontos legyen a kontúr és ne pecsételődjön el. Ez elronthatja az egészet. Csak ügyesen!
Megjegyzés; Szerintem sokkal jobban mutat, ha nincs belerajzolva az a két kis szösz. Ez csak saját vélemény, ízlések és pofonok.;)

http://2.bp.blogspot.com/-v8TxXLt4E5Q/UDACuq_wuxI/AAAAAAAAA8k/iWOVAuh0xyg/s1600/DSC_0034.JPG




5.lépés; Fesd át az egészet átlátszó lakkal, így tartósabb lesz! Ugye nem azért dolgoztál rajta annyit, hogy három nap múlva lekopjon?:D







Ha valami nem érthető katt IDE, és segít gondolom..
Forrás; Make By Sthe .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése